Νέα Σχεδιαστικά Καρτών

Η κάρτα αποτελεί την πιο διαδεδομένη, ασφαλή και εύκολη μορφή οικονομικών συναλλαγών. Αποτελεί τη σύγχρονη μορφή νομίσματος και ως τέτοιο, θα πρέπει να εκπροσωπεί επάξια τη χώρα του.

Εδώ και 26 αιώνες, από τότε δηλαδή που οι άνθρωποι τύπωσαν τα πρώτα νομίσματα στη Λυδία, δημιουργήθηκε μια παράδοση: όπως το νόμισμα του κάθε Βασιλείου, αντιπροσωπεύει τις αξίες, αναδεικνύει το μεγαλείο και παρουσιάζει τα επιτεύγματα του Βασιλιά του.

Έχοντας αυτή τη συμβολική αλλά τόσο σημαντική παράδοση κατά νου, θεωρήσαμε πως είναι υποχρέωση της Τράπεζας Κύπρου να την υιοθετήσει στις κάρτες της, καθώς αυτές πλέον αποτελούν τη σύγχρονη μορφή νομίσματος.

Η μεταφορά της ιστορίας και παράδοσης της χώρας μας σε σύγχρονα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, αποτελεί μια πολύ συνειδητή και ουσιαστική επιλογή της Τράπεζας, η οποία στηρίζει τον πολιτισμό, και τιμά τόσο την ιστορία όσο και την παράδοση της χώρας μας. Στις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου απεικονίζονται στοιχεία που μας δένουν με τη μακρά ιστορία της Κύπρου, προερχόμενα από την αρχαιολογική συλλογή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας.

Σκοπός μας είναι όπως κάθε πελάτης της Τράπεζας, χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του μια κάρτα που θα τον εξυπηρετεί, θα κάνει τις οικονομικές του συναλλαγές εύκολες και ασφαλείς, ενώ την ίδια ώρα θα του θυμίζει την υπέροχη χώρα στην οποία ζει. Μια χώρα με μέλλον το οποίο υπήρξε η εξέλιξη ενός πολύ πλούσιου παρελθόντος.

Οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου μας θυμίζουν πως η ιστορία δεν είναι το παρελθόν. Η ιστορία είναι κάθε αξιομνημόνευτη στιγμή που κάποιος διορατικός άνθρωπος αποφάσισε πως αξίζει να περάσει στην αιωνιότητα. Αυτός είναι ένας ρόλος που η Τράπεζα Κύπρου οφείλει να έχει, έναν ρόλο ευθύνης.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της κάρτας σας εδώ

Δέστε τη νέα κάρτα σας εδώ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL