Με μια ματιά

Με τις κάρτες μας λαμβάνετε ειδικά προνόμια μέσω σχεδίων που παρέχουν επιπρόσθετα οφέλη που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη χρήση της κάρτας σας ακόμη περισσότερο. Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικά τα σχέδια μας και τα κύρια οφέλη που παρέχουν.

Cashback

Το σχέδιο Cashback σας δίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό της κάρτας σας, από το πρώτο ευρώ που ξοδεύετε για οποιαδήποτε αγορά σας στην Κύπρο (π.χ. βενζίνη, εστιατόριο, υπεραγορά, ξενοδοχεία, κτλ). Ισχύει για την Κάρτα American Express Gold Business Cashback.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις του σχεδίου, που ισχύουν από την 01/10/2017 πατήστε εδώ.

Cashback ανταμοιβή

Στο σχέδιο Cashback ανταμοιβή με τις καθημερινές συναλλαγές σας σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο μαζεύετε περισσότερη επιστροφή χρημάτων σε βαθμούς του Σχεδίου Επιβράβευσης Καρτών  ανταμοιβή. Τους βαθμούς ανταμοιβής μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε μελλοντικές σας αγορές στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο πληρώνοντας λιγότερα ή καθόλου χρήματα. Η μηνιαία επιπρόσθετη πίστωση βαθμών είναι ανάλογα με το είδος κάρτας που έχετε στην κατοχή σας, θα γίνεται στο λογαριασμό σας κατά τον τρόπο που περιγράφεται πιο κάτω:

 

Είδος Κάρτας Βαθμοί για κάθε €1 Συναλλαγής Αξία Βαθμών
Green American Express 3 3%
Gold American Express 4 4%
Platinum American Express 5 5%

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις του σχεδίου, που ισχύουν από την 01/10/2017 πατήστε εδώ.

Σχέδιο ανταμοιβή

Το σχέδιο ανταμοιβή επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές σας συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο. Τους βαθμούς αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε μελλοντικές σας αγορές στις επιχειρήσεις αυτές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πότε και πού θέλετε να εξαργυρώσετε τους βαθμούς σας πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε καθόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ.

Σχέδιο Υπεραγορών American Express

To Σχέδιο ισχύει για τις κάρτες American Express Blue, Green, Gold. Στο σχέδιο Υπεραγορών American Express συμμετέχουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, METRO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Παπαντωνίου και σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε με ποια από τις 4 υπεραγορές θα συμμετέχετε σε αυτό. Έτσι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για τις αγορές σας, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η δωροεπιταγή για την επόμενη φορά.

Συγκεκριμένα θα έχετε:

  • 2% επιστροφή για ψώνια που κάνετε από την Υπεραγορά της επιλογής σας
  • Μέχρι 0,7% επιστροφή για ψώνια που κάνετε οπουδήποτε στην Κύπρο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις του σχεδίου, πατήστε εδω

Selects

Το πρόγραμμα Selects είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για τους κατόχους των καρτών American Express! Παρέχει ολόχρονα εκπτώσεις και προνομιακές τιμές σε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κύπρο. Το σχέδιο Selects περιλαμβάνει προσφορές σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ.

 

Σχέδια κλήρωσης

Ανακοινώνουμε ολόχρονα ειδικές κληρώσεις που συνδέονται με τις κάρτες σας. Είτε έχετε Visa, American Express, ή MasterCard σας δίνονται πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε και να απολαύσετε φανταστικά δώρα από τα σχέδια κληρώσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL