Τα οφέλη σας

Γρήγορες και αξιόπιστες διεθνείς πληρωμές

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παροχής γρήγορων, ευέλικτων και αξιόπιστων υπηρεσιών διεθνών πληρωμών στους πελάτες μας, η Τράπεζα Κύπρου έχει επενδύσει σημαντικό χρόνο και πόρους ούτως ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν ψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση μέσω της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας με έμφαση σε θέματα ταχύτητας, αξιοπιστίας και ασφάλειας. Το προσωπικό στα τμήματα εμβασμάτων σε όλα τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών (ΙΒUs) είναι έμπειρο, με κατάρτιση υψηλού επιπέδου και διεκπεραιώνει κάθε εντολή με τον πιο γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Μετά την εκτέλεση των εντολών πληρωμής, οι πελάτες ειδοποιούνται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σχετική απόδειξη πληρωμής.

 

Internet banking μέσω της υπηρεσίας 1bank

Με την υπηρεσία 1bank, οι πελάτες μας πραγματοποιούν τις τραπεζικές τους συναλλαγές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο, μέσω διαδικτύου (1bank.com) και μέσω τηλεφώνου (800 00 800 τοπικός αριθμός ή +357 2212 8000 για κλήση από το εξωτερικό).

Με την υπηρεσία 1bank, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες μέσω βελτιωμένων λειτουργιών και δυνατοτήτων, στις οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Φιλικό στη χρήση σύστημα διενέργειας εντολών πληρωμών
  • Δυνατότητα δημιουργίας, ονομασίας και αποθήκευσης απεριόριστου αριθμού προτύπων των επαναλαμβανόμενων εντολών πληρωμής
  • Δυνατότητα εμφάνισης της κατάστασης των εντολών πληρωμής και των εμβασμάτων swift ανά λογαριασμό ή δικαιούχο
  • Εύκολη αναζήτηση συγκεκριμένων λογαριασμών ή εταιρειών σε περίπτωση που αυτοί συνδέονται με ένα ή περισσότερα άτομα / εταιρείες
  • Δυνατότητα εμφάνισης στο διαδίκτυο ηλεκτρονικών καταστάσεων λογαριασμών
  • Δυνατότητα εκτύπωσης και αποθήκευσης ηλεκτρονικών καταστάσεων λογαριασμών, εντολών για εμβάσματα swift, κ.λπ.
  • Δυνατότητα διενέργειας ταξινομήσεων με διαφορετικούς τρόπους π.χ. ανά αριθμό λογαριασμού, όνομα πελάτη, νόμισμα, κ.λπ.
  • Δυνατότητα προσαρμογής και ονομασίας των λογαριασμών
  • Δυνατότητα εμφάνισης των υπολοίπων με την ισοτιμία νομίσματος της επιλογής σας

 

Μέγιστο επίπεδο ασφάλειας

Έχοντας επίγνωση της ανάγκης για ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, η Τράπεζα Κύπρου ήταν η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο η οποία χρησιμοποίησε τη συσκευή Digipass για μεταφορές σε τρίτους μέσω διαδυκτίου ή μέσω εντολών με αποστολή φαξ. Η συσκευή Digipass δημιουργεί δυναμικούς κωδικούς μιας χρήσης για να χρησιμοποιηθούν επιπρόσθετα από τον αριθμό συνδρομητή και το pin, εξασφαλίζοντας έτσι το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας για τη συναλλαγή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL