Συνεχόμενες Αναγνωρίσεις για την Τράπεζα Κύπρου – 2 Βραβεία για Βest Private Bank in Cyprus in 2015

Και το Global & Banking Finance και το Global Finance ανακήρυξαν τον προηγούμενο μήνα την Τράπεζα Κύπρου ως την καλύτερη στο τομέα του Private Banking στην Κύπρο το 2015. 

To Private Banking της Τράπεζας Κύπρου ανακηρύχτηκε πρώτο ανάμεσα σε κυπριακούς και διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking. Και οι δύο αυτές διεθνούς κύρους και φήμης  δημοσιεύσεις, κατατάσσουν την Τράπεζα ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking. Αυτές είναι επιπλέον διεθνής διακρίσεις για την Τράπεζα Κύπρου τον τελευταίο ένα μήνα.

Τα δύο αυτά βραβεία αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας. Αποδεικνύουν επίσης την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει η Τράπεζα Κύπρου στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης της συνολικής περιουσίας των πελατών της, μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών, και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων.

Το Best Private Bank Award απονέμεται σε τράπεζες που κατέχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου, δημιουργούν αξία για τους πελάτες τους και προσφέρουν ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης στον τομέα του Private Banking.

Τα 2 αυτά Best Private Bank Award 2015 αποτελούν επιπλέον μια σημαντική αναγνώριση και συγκαταλέγουν την Τράπεζα Κύπρου στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

http://www.bankofcyprus.com.cy/en-GB/Cyprus/PRIVATE/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL