Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας από το Global Finance για το 2017

Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας στο Private Banking της Τράπεζας Κύπρου και από το Global Finance για το 2017

Η Τράπεζα Κύπρου αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ως η Καλύτερη Τράπεζα στον τομέα του Private Banking στην Κύπρο από το διεθνούς κύρου περιοδικό Global  Finance.

Το περιοδικό ανακοίνωσε τα διεθνή βραβεία για τις καλύτερες  Private Βanks για το 2017, βαθμολογώντας τις εξαίρετες τράπεζες σε διάφορες κατηγορίες.

Το βραβείο για την καλύτερη τράπεζα στο Private Banking παρέχει μια ανεξάρτητη ανάλυση για τις εταιρείες που προσφέρουν τις βαθύτερες γνώσεις, την καλύτερη αξία και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση προς τον πελάτη του τομέα του Private Banking.

To περιοδικό συγκαταλέγει την Τράπεζα Κύπρου ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking, διεθνώς.

Η βράβευση αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες του Private Banking της Τράπεζας Κύπρου. Επίσης επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων.

Η αναγνώριση από το Global Finance αποκτά μεγαλύτερη σημασία εξαιτίας του διεθνούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος, επιβεβαιώνει την ικανότητα της Τράπεζας να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού και τις οικονομικές ανάγκες των πελατών.

Το κοινό του περιοδικού Global Finance συμπεριλαμβάνει εταιρικά και οικονομικά στελέχη, τα οποία είναι υπεύθυνα για επενδύσεις και στρατηγικές αποφάσεις σε πολυεθνικές εταιρείες και οικονομικούς οργανισμούς. Το Global  Finance στοχεύει σε 8,000 διεθνή χαρτοφυλάκια επενδυτών που είναι υπεύθυνοι για περισσότερο από 80% όλων των διεθνών κεφαλαίων που βρίσκονται κάτω από επαγγελματική διαχείριση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL