Η Καλύτερη Τράπεζα για Private Banking στην Κύπρο το 2017

Euromoney – Private Banking Survey Awards 2017

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας για την συνεχή εμπιστοσύνη.

Στην Τράπεζα Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας στο Private Banking για το 2017 από το Euromoney

Η Τράπεζα Κύπρου αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η Καλύτερη Τράπεζα στον τομέα του Private Banking στην Κύπρο, από το έγκυρο διεθνές περιοδικό Euromoney.

Η βράβευση καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των  υπηρεσιών που προσφέρεται στους πελάτες του Private Banking της Τράπεζας Κύπρου και επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Το βραβείο έχει ιδιαίτερη αξία για την Τράπεζα αφού αυτό απονέμεται κατόπιν ψηφοφορίας ανάμεσα στους πελάτες οι οποίοι αξιολογούν τις τραπεζικές, επενδυτικές και υπηρεσίες διαχείρισης κεφαλαίων τις οποίες λαμβάνουν.

Το βραβείο για την καλύτερη τράπεζα στο Private Banking απονέμεται από το διεθνές περιοδικό Euromoney ως αποτέλεσμα της διενέργειας ανεξάρτητης ανάλυσης για τους οργανισμούς που προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, εξειδικευμένη γνώση και τη μεγαλύτερη αξία προς τον πελάτη του τομέα του Private Banking.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL