Το Στεγαστικό σας δάνειο για αγορά κατοικίας για επενδυτικούς σκοπούς

Οι επιλογές και τα χαρακτηριστικά των σχεδίων που παρουσιάζονται πιο κάτω αφορούν μόνιμους κατοίκους Κύπρου. Αν δεν είστε μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 5 χρόνια και ενδιαφέρεστε για στεγαστικά δάνεια επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου για να ενημερωθείτε για τις επιλογές σας.

Ποσό Χρηματοδότησης: Μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε με ποσό που φτάνει μέχρι και το 60% της αξίας του ακίνητου.

Περίοδος Χάριτος: Έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε χαμηλή δόση για τον πρώτο χρόνο, ίση με τους τόκους σας για την περίοδο αυτή.

Σχεδιασμός Δόσεων: Μπορείτε να ορίσετε το ύψος της δόσης και τη συχνότητά της βάσει των δυνατοτήτων σας.

Νόμισμα: ΕΥΡΩ

Είδος Επιτοκίου: Όσον αφορά το επιτόκιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  • Σταθερό επιτόκιο για περίοδο 3 ή 5 χρόνων. Μετά την λήξη της σταθερής περιόδου που επιλέγεις για το δάνειο, το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο με βάση το βασικό επιτόκιο της Τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ) ή το Euribor 6m.
  • Κυμαινόμενο επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου. Μπορείς να επιλέξεις ως βάση είτε το βασικό επιτόκιο της τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ) είτε το Euribor 6m.
  • Μάθετε περισσότερα για τα επιτόκια μας απο τους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης στο Δίκτυο Καταστημάτων. 

Μέγιστη περίοδος αποπληρωμής: 20 χρόνια

Eλάχιστη περίοδος αποπληρωμής: Αν επιλέξετε σταθερό επιτόκιο είναι 15 χρόνια, ενώ αν επιλέξετε κυμαινόμενο επιτόκιο είναι 10 χρόνια.

Αναστολή Δόσης: Σε περίπτωση που σας τύχει κάτι απρόοπτο, έχετε τη δυνατότητα να αναβάλετε την πληρωμή μέχρι και 2 μηνιαίων δόσεων το χρόνο και συνολικά 24 δόσεων κατά τη διάρκεια του δανείου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL