Το Στεγαστικό σας δάνειο για το πρώτο σας σπίτι

Αποκτήστε τη δική σας κατοικία που μπορείτε να αποπληρώσετε στο δικό σας ρυθμό. Με τα στεγαστικά μας σχέδια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας για:

  •  ανέγερση της δική σας κατοικίας
  •  αγορά έτοιμης κατοικίας ή διαμερίσματος.

Οι επιλογές σας

Οι επιλογές και τα χαρακτηριστικά των σχεδίων που παρουσιάζονται πιο κάτω αφορούν μόνιμους κατοίκους Κύπρου. Αν δεν είστε μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 5 χρόνια και ενδιαφέρεστε για στεγαστικά δάνεια επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου για να ενημερωθείτε για τις επιλογές σας.

Ποσό Χρηματοδότησης: Μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε με ποσό που φτάνει μέχρι και το 80% της αξίας του ακίνητου.

Περίοδος Χάριτος:

  • Αν το σπίτι σας είναι υπό ανέγερση, έχετε τη δυνατότητα να μην πληρώνετε καθόλου δόση μέχρι την ολοκλήρωση της κατοικίας σας (μέγιστη διάρκεια 2 χρόνια) ή ακόμη να πληρώνετε μόνο τους τόκους για τα πρώτα 2 χρόνια του δανείου.
  • Αν το σπίτι σας έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να πληρώνετε χαμηλή δόση για τα πρώτα 2 χρόνια ίση με τους τόκους σας για την περίοδο αυτή.

Σχεδιασμός Δόσεων: Για τα δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο μπορείτε να ορίσετε το ύψος της δόσης και τη συχνότητά της βάσει των δυνατοτήτων σας.

Νόμισμα: Ευρώ

Είδος Επιτοκίου: Όσον αφορά το επιτόκιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  • Σταθερό επιτόκιο για περίοδο 3 ή 5 χρόνων. Μετά την λήξη της σταθερής περιόδου που επιλέγετε για το δάνειο, το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο με βάση το βασικό επιτόκιο της Τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ) ή το Euribor 6m. Μάθετε περισσότερα για τις τιμολογήσεις σε σταθερό επιτόκιο απο τους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης στο Δικτυο Καταστημάτων.
  • Κυμαινόμενο επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου. Μπορείτε να επιλέξετε ως βάση, είτε το βασικό επιτόκιο της τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ), είτε το Euribor 6m..
  • Για επιτόκια πιέστε εδώ.

Μέγιστη περίοδος αποπληρωμής: 30 χρόνια

Μέγιστη ηλικία δανειολήπτη στη λήξη του δανείου: 65 χρονών

Eλάχιστη περίοδος αποπληρωμής: Αν επιλέξετε σταθερό επιτόκιο είναι 15 χρόνια, ενώ αν επιλέξετε κυμαινόμενο επιτόκιο είναι 10 χρόνια.

Αναστολή Δόσης: Σε περίπτωση που σας τύχει κάτι απρόοπτο, έχετε τη δυνατότητα να αναβάλετε την πληρωμή μέχρι και 2 μηνιαίων δόσεων και συνολικά 24 δόσεων κατά τη διάρκεια του δανείου σας.

Πράσινο Στεγαστικό Δάνειο: Στην Τράπεζα Κύπρου νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και για σας που φροντίζετε να το προστατεύετε με κάθε τρόπο. Γι' αυτό και δημιουργήσαμε το Πράσινο Στεγαστικό Δάνειο.

Μετά την πλήρη ανάληψη του δανείου και εάν το σπίτι ή το διαμέρισμα σας φέρει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κτιρίου Κατηγορίας Α, τότε θα καταθέσουμε στην πιστωτική σας 0,50% του ποσού του δανείου (μέγιστο ποσό €500).

Σημ: Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίου κατηγορίας Α και Β είναι οι καλύτερες ενεργειακές κατηγορίες και αυτό σημαίνει λιγότερο κόστος καυσίμου και ηλεκτρισμού και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL