Επιπλέον ασφάλεια με Digipass

Συσκευές ασφαλείας Digipass

Η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων είναι πάντα προτεραιότητά μας. Η συσκευή Digipass σας προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τις συναλλαγές σας.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

  • επιπλέον επίπεδο ασφάλειας αποτελεί η χρήση της συσκευής Digipass για τη διενέργεια μεταφορών σε τρίτους μέσω των καναλιών της υπηρεσίας 1bank (διαδικτύου, τηλεφωνικού κέντρου και κινητού τηλεφώνου)
  • η συσκευή Digipass παράγει δυναμικούς μυστικούς κωδικούς μιας χρήσης που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το User ID και τον Κωδικό Ασφαλείας
  • η εφαρμογή της τεχνολογίας Digipassενισχύει την ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης νέων προγραμμάτων ή συστημάτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές
  • αν χάσετε τη συσκευή σας δεν μπορεί κάποιος τρίτος να τη χρησιμοποιήσει αν δεν γνωρίζει το User ID και τον Κωδικό Ασφαλείας σας. Η συσκευή είναι εντελώς προσωπική και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλους.

Ποια συσκευή εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες;

Υπάρχουν 2 είδη ηλεκτρονικών συσκευών δημιουργίας δυναμικών μυστικών κωδικών οι οποίες είναι φιλικές στη χρήση και λειτουργούν με μπαταρία διάρκειας 3-5 ετών.Η μπαταρία της συσκευής δεν αλλάζεται. Στην περίπτωση εξάντλησης της μπαταρίας, θα πρέπει να παραγγελθεί νέα συσκευή με το ανάλογο κόστος σύμφωνα με το είδος της συσκευής.

  •  DigipassGo 3 που χρησιμοποιείται μόνο για διενέργεια μεταφορών σε τρίτους.
  •  Digipass 320 που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στα κανάλια της υπηρεσίας 1bank, για διενέργεια μεταφορών σε τρίτους και για οδηγίες μέσω φαξ στο κατάστημα όπου τηρείται ο λογαριασμός σας.

 

Απόρριψη συσκευών Digipass

Η συσκευή digipass αποτελεί Ηλεκτρικό/Ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό η συσκευή αυτή να μην απορρίπτεται με τα υπόλοιπα οικιακά σκουπίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ασφαλή απόρριψη της συσκευής digipass, κάντε κλικ εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL