Πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας με τα νέα Digipass της 1bank

Στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση  της εξυπηρέτησης και της  ασφάλειας στη διεκπεραίωση των τραπεζικών ηλεκτρονικών συναλλαγών σας μέσω της 1bank, η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει δύο νέα είδη Digipass.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει δύο νέα είδη Digipass:

  • SMS Digipass

  • Digipass ΑPP

Όπως και με τις υφιστάμενες συσκευές ασφαλείας, τα νέα Digipass χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κωδικών μιας χρήσης προς επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των συναλλαγών μέσω των καναλιών της 1bank, καθώς και για την αποστολή οδηγιών μέσω φαξ (Digipass APP).

Παρέχουν πρόσθετη  ευκολία στη χρήση και επιπλέον ασφάλεια αφού δημιουργούν “Kωδικό Μίας Χρήσης” (ΟTP) που είναι αποκλειστικός και συγκεκριμένος για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή. O κωδικός δημιουργείται λαμβάνοντας υπόψη βασικά δεδομένα της συναλλαγής, όπως: το είδος της συναλλαγής, το λογαριασμό του δικαιούχου, το νόμισμα, το ποσό κτλ.  Το γεγονός ότι μαζί με τον Κωδικό Μιας Χρήσης, ο συνδρομητής  ενημερώνεται και για τα δεδομένα της συναλλαγής, έχει ως αποτέλεσμα να αποφεύγεται οποιαδήποτε πιθανότητα λάθους.

Αυξημένα ημερήσια όρια συναλλαγών

Λόγω της πρόσθετης ασφάλειας που παρέχουν, έχετε την επιλογή για αυξημένα ημερήσια όρια ηλεκτρονικών συναλλαγών,  εφόσον αιτηθείτε για ένα από τα δύο νέα Digipass μέσω γραπτής αίτησης.

Διαθέσιμες για χρήση οποιαδήποτε στιγμή

Σε αντίθεση με τις υφιστάμενες συσκευές Digipass, με τα νέα Digipass δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας οποιαδήποτε ειδική συσκευή, για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των τραπεζικών σας συναλλαγών. Αρκεί μόνο να έχετε μαζί σας: 

  • Tο κινητό σας τηλέφωνο ( στην περίπτωση SMS Digipass) αφού με το SMS Digipass οι Κωδικοί Μιας Χρήσης αποστέλλονται μέσω μηνύματος sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τράπεζας,

  • Tην προσωπική κινητή συσκευή της επιλογής του (Mobile phone / Tablet) (στην περίπτωση του Digipass APP) αφού οι Κωδικοί Μιας Χρήσης δημιουργούνται με τη χρήση App (Application) στη “smart” συσκευή σας, στην οποία εγκαταστήσατε το Digipass APP.

Πέραν από την μεγαλή ευκολία στη χρήση των νέων Digipass, δεν απαιτείται η αντικατάσταση τους λόγω εξάντλησης της μπαταρίας ή αλλοίωσης της οθόνης λόγω κτυπήματος κτλ., όπως συμβαίνει με τις υφιστάμενες συσκευές Digipass.

Συγκεκριμένα Χαρακτηριστικά

Επιλέξτε σήμερα, οποιοδήποτε από τα νέα Digipass , ανάλογα με τις ανάγκες και προτιμήσεις σας. Κάντε κλικ πιο κάτω για να δείτε τα χαρακτηριστικά του κάθε Digipass:

SMS Digipass             Digipass APP

Σημείωση: Συστήνεται σε πελάτες που ήδη έχουν στην κατοχή τους τις παλαιότερες συσκευές Digipass (μοντέλα GO3, DP550, DP320), να τις αντικαταστήσουν το συντομότερο δυνατό, αφού αυτές θα αποσυρθούν σε κάποιο στάδιο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL