Το νεο σας Αυτοκίνητο

Μπορείτε να αποκτήσετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο γρηγορότερα απ’ όσο φαντάζεστε. Έχουμε για εσάς ευέλικτες λύσεις και σας επιβραβεύουμε, αν σκέφτεστε πράσινα, με το Green-Bonus.

  • Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο και καθορίζεται από το είδος αυτοκινήτου (καινούργιο/μεταχειρισμένο) και το ύψος της προκαταβολής (μεγαλύτερη προκαταβολή = μειωμένο επιτόκιο).
  • Η διάρκεια αποπληρωμής εξαρτάται από το είδος του αυτοκίνητου και το ύψος των δόσεων: οι χαμηλότερες δόσεις αυξάνουν τη συνολική διάρκεια της χρηματοδότησης σε σύγκριση με τις υψηλότερες. Στα καινούρια αυτοκίνητα δίνεται μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής από τα μεταχειρισμένα.
  • Η χρηματοδότηση  γίνεται με βάση ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΓΟΡΑΣ. Αφού δηλαδή εγκριθεί το αίτημα  σας, πληρώνεται ο πωλητής, μεταβιβάζεται άμεσα το αυτοκίνητο στο όνομα της Τράπεζας Κύπρου και στο όνομά σας. Με την εξόφληση της χρηματοδότησης, το αυτοκίνητο μεταβιβάζεται στο όνομά σας, αφού καταβληθεί ένα μικρό συμβολικό ποσό στην Τράπεζα ως δικαίωμα αγοράς.

 

Μάθετε περισσότερα για τα επιτόκια εδώ.

 

Σχέδιο Green-Βonus

Το σχέδιο Green-Bonus επιβραβεύει  με ένα συγκεκριμένο ποσό/δώρο την απόφασή σας για αγορά οικολογικού αυτοκινήτου. Το ποσό του δώρου/bonus, καθορίζεται από το ύψος της χρηματοδότησης.

Το Green-Bonus θα σας δωθεί για αγορά αυτοκινήτου που εμπίπτει στις πιο κάτω κατηγορίες:

  • υβριδικό όχημα (hybrid vehicle)
  • όχημα διπλής προώσεως (δηλαδή όχημα που προωθείται με δύο πηγές ενέργειας π.χ. φυσικό αέριο, υγραέριο, υγρά καύσιμα σε συνδυασμό με ηλεκτρισμό – (fuel flexible vehicle – FFV/ dual propulsion vehicle)
  • ηλεκτρικό όχημα (electric vehicle)
  • όχημα με χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (=<90g CO2/km).

 

Περίοδος Ποσό  σε € Green-Bonus €
4 χρόνια και πάνω

7.500–15.000

>15.000

100

150

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL