Έργο τέχνης η αίθουσα αναμονής του Ογκολογικού Κέντρου

Ο γνωστός διακοσμητής εσωτερικού χώρου Περικλής Λιάτσος έβαλε το ταλέντο και το μεράκι του, και ανασχεδίασε τον χώρο αναμονής, στο υπόγειο του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία. Έτσι, 250 ασθενείς και συγγενείς τους που ταλαιπωρούνται, ερχόμενοι από διάφορες επαρχίες της Κύπρου για εξετάσεις και θεραπείες, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουράζονται σε ένα ευρύχωρο, θετικό και άνετο χώρο. Ο χώρος ανακαινίστηκε κατόπιν εισφορών του προσωπικού του Ελεγκτικού και Συμβουλευτικού Οίκου Deloitte και του ίδιου του Οίκου. Τον χώρο κοσμούν επίσης φωτογραφίες με διάφορες παραστάσεις, έργα του φωτορεπόρτερ Κυριάκου Ανδρέου που παραχωρήθηκαν στο Κέντρο.

Η Πρόεδρος του Ογκολογικού Κέντρου κα Ανδρούλα Βασιλείου μιλώντας στα εγκαίνια του χώρου το περασμένο Σάββατο 22 Μαΐου 2016, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Deloitte και παρατήρησε πως «με την πρωτοβουλία σας έχετε ανεβάσει τον πήχη, αισθητικά, λειτουργικά και εργονομικά και έχετε δημιουργήσει το πρότυπο και για τους άλλους χώρους αναμονής».

Η ανακαίνιση του χώρου έγινε μετά από παρατηρήσεις, εισηγήσεις και παράπονα των ασθενών και συγγενών μέσω ερωτηματολογίου.