8η Έκθεση Πανεπιστήμιων Ηνωμένου Βασιλείου

The Mall of Cyprus, 8 Οκτωβρίου Χαρουπόμυλος Λανίτη 9 Οκτωβρίου 14:00 – 20:30

Το Σάββατοκυρίακο 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 8η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου με τη συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου. Διοργανωτές είναι οι εταιρείες εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS Λευκωσίας (22669779) και Unilink Λεμεσού (25 38 80 11). Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πανεπιστήμια από Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 14:00 μέχρι τις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι επισκέπτες στην 8η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου, θα μπορούν να συνομιλήσουν με πανεπιστημιακούς και  να ενημερωθούν για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που τους ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους σ ’αυτά.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να  συμβουλευτούν για τις σπουδές σας στο εξωτερικό άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους και να ενημερωθούν για την δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών και φοιτητικών δανείων καθώς και για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) των εταιρειών Αμερικάνος TCS Λευκωσίας και Unilink Λεμεσού.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν και χρειάζονται βοήθεια, η έκθεση θα φιλοξενήσει και σύμβουλους που θα επεξηγούν το αξιόπιστο ψυχομετρικό Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon’, το οποίο είναι σταθμισμένο στα κυπριακά δεδομένα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές για χορήγηση του Τεστ στα γραφεία των διοργανωτών.

Η Έκθεση έχει ως στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και τη μελλοντική τους καριέρα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 22 669 779 και στο 25 38 80 11.

https://www.facebook.com/events/205443446542428/