Μοναδική εμπειρία πολυτέλειας

στην καρδιά της ερήμου.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας, σ’ ένα μέρος που συνδυάζει τα γνωρίσματα μιας σύγχρονης  πόλης στην καρδιά της ερήμου. Τώρα, η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη VISA, σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο μαγευτικό Ντουμπάι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε  τις καλοκαιρινές σας αγορές με κάρτες VISA σε επιχειρήσεις  του Σχεδίου «Ανταμοιβή», από 15/07 μέχρι 31/08, για να διεκδικήσετε 2 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για το θεαματικό Ντουμπάι, τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*, ολοήμερη επίσκεψη στο θεματικό πάρκο της Ferrari και μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης στην πίστα YAS MARINA στο Abu Dhabi. Κάθε €1 συναλλαγής αντιστοιχεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ακριβείς ημερομηνίες αναχώρησης για το ταξίδι στο Ντουμπάι, θα δοθούν στους τυχερούς και τους συνοδούς τους μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι τυχεροί νικητές είναι:

NICOLAOU IONAS

GEORGIOU ANGELA

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.