Ξεκίνα να το βλέπεις.Ζήσε το από κοντά.

Κάνε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο.

Τώρα, οι κάρτες Mastercard σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά τη μοναδική εμπειρία του Φεστιβάλ των Καννών, στη Γαλλία. Απλά κάνε τις αγορές σου με κάρτες Mastercard της Τράπεζας Κύπρου, στις 700+ επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Ανταμοιβή, μέχρι 31 Μαρτίου, και διεκδίκησε τρία διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου, στον κόσμο.  

Τα 3 πακέτα τα οποία θα κληρωθούν τον Απρίλιο του 2019, συμπεριλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήριά, διαμονή για 2 νύχτες σε πεντάστερο ξενοδοχείο, μεταφορές και γεύματα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, backstage tour, ραντεβού με σχεδιαστή μόδας, χτένισμα και μακιγιάζ καθώς και red carpet experience και αποκλειστικές προβολές.

Περισσότερες πληροφορίες θα γνωστοποιηθούν στους τυχερούς και τους συνοδούς τους πριν το ταξίδι στις Κάννες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019.

Κάθε 1 ευρώ συναλλαγής σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Ανταμοιβή, αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Γιατί η ανταμοιβή, είναι εμπειρίες που τις ζεις.

Καλή επιτυχία.

Για όρους και προϋποθέσεις πατήστε εδώ.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.