Ζήσε το Λονδίνο

όπως ποτέ ξανά.

Η πόλη του Big Ben χτυπά στην καρδιά όσων ανυπομονούν να ζήσουν μεγάλες εμπειρίες ζωής! Κάντε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο και ζήστε το Λονδίνο, όπως ποτέ ξανά, αφού η Mastercard σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου,  σας ταξιδεύουν στη μεγαλούπολη που όλοι αγαπάμε. 

Πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας με κάρτες Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή», από 15/07 μέχρι 31/08, διεκδικείτε 5 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για το Λονδίνο. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο, ξενάγηση στην πόλη με συνοδεία προσωπικού φωτογράφου, γεύμα σε εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin, VIP εισιτήρια για το West End Show, μοναδική εμπειρία spa και δοκιμή παραδοσιακού τσαγιού. Κάθε €1 συναλλαγής αντιστοιχεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Επιπρόσθετες πληροφορίες θα δοθούν στους τυχερούς και τους συνοδούς τους πριν από την αναχώρηση για το ταξίδι στο Λονδίνο, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2019.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι τυχεροί νικητές είναι:

CHRISTOFI GIOLANTA

STEFANI DIMITRIS

GEORGIOU CHRYSANTHOS

LEMESIOS MARINOS

KALLENOS DEMETRIS

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.