Νέα εποχή

Για τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου

Ως αποτέλεσμα ρυθμιστικών αλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η συμφωνία παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης μεταξύ της American Express και της Τράπεζας Κύπρου θα διακοπεί το 2019.  Οι κάρτες θα ισχύουν μέχρι τις 31/3/2019. Μέχρι αυτή την ημερομηνία, οι κάτοχοι των Καρτών μπορούν να συνεχίσουν τη χρήση τους για τις καθημερινές τους συναλλαγές.

Τον Νοέμβριο του 2018, η Τράπεζα Κύπρου θα αποστείλει προσωπικές επιστολές στους πελάτες με περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη μετάβαση από τις κάρτες American Express στη νέα κάρτα. Η επιστολή θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα χρονοδιαγράμματα αντικατάστασης των υφιστάμενων καρτών.

Τα σχέδια πιστότητας που προσφέρονται μέσω των καρτών American Express (Σχέδιο Υπεραγορών/Σχέδιο Cashback) θα εξακολουθούν να ισχύουν μέχρις τις 31 Δεκεμβρίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία θα τερματιστούν.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η Τράπεζα θα προβεί σε νέα ενημέρωση για τα νέα ειδικά σχεδιασμένα προνόμια προς τους πελάτες που επηρεάζονται από τις πιο πάνω αλλαγές.

Αυτές οι αλλαγές δεν αφορούν και δεν θα επηρεάσουν την έκδοση καρτών απευθείας από την American Express και οι κάτοχοί τους μπορούν να τις χρησιμοποιούν κανονικά.

Οι κάρτες American Express δεν θα εκδίδονται πλέον στην Κύπρο αλλά η διατήρηση των σημείων αποδοχής θα συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητα και οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να δέχονται κάρτες American Express.  Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να επωφελούνται από αγορές κατόχων καρτών American Express που επισκέπτονται την Κύπρο από το εξωτερικό για διακοπές ή για επαγγελματικό σκοπό.

Για χρήσιμες ερωτήσεις/απαντήσεις, πατήστε εδώ

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.