Δωρεάν συνδρομή σε οποιαδήποτε κάρτα American Express

Οι κάρτες American Express έχουν γίνει σύμβολο ποιότητας ζωής και προσφέρουν σημαντικά και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους τους. 
Επιλέξετε οποιαδήποτε κάρτα American Express της Τράπεζας Κύπρου σας ταιριάζει και εμείς σας την προσφέρουμε με δωρεάν συνδρομή. Ως Premier πελάτης μας το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το σχέδιο πιστότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Ως Premier πελάτης μας, θα απολαμβάνετε δωρεάν συνδρομή στην κάρτα American Express της επιλογής σας, και μειωμένο χρεωστικό επιτόκιο. Στην περίπτωση μάλιστα, όπου εξοφλείτε ολόκληρο το υπόλοιπο της κάρτας σας κάθε μήνα, οι συναλλαγές σας δε θα επιβαρύνονται με οποιοδήποτε χρεωστικό επιτόκιο.

 

Προνομιακή τιμολόγηση στο Αθλητικό Κέντρο & The Sporting Club

Το Αθλητικό Κέντρο & The Sporting Club της Τράπεζας Κύπρου λειτούργησαν με σκοπό την ψυχαγωγία, ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και αθλητικού πνεύματος μεταξύ των μελών τους. Ως Premier πελάτης μας, η Τράπεζα Κύπρου σας προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για τις εγγραφές σας στα προγράμματα του Αθλητικού της Κέντρου & The Sporting Club.

Επιπρόσθετα, το Αθλητικό Κέντρο & Sporting Club θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν για την οργάνωση εκδηλώσεων και δεξιώσεων στο χώρο τους.

Ως Premier πελάτης μας, η Τράπεζα Κύπρου σας προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για τις εγγραφές σας σε συγκεκριμένα πακέτα του Αθλητικού της Κέντρου & The Sporting Club.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.