Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής

Κάντε κλικ εδώ για την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης ανοίγματος νέας συνδρομής στην υπηρεσία 1bank που προσφέρεται σε ιδιώτες μόνο.

Ολες οι πληροφορίες που θα σταλούν με την αίτηση αυτή, θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση στο θέμα που έχετε ζητήσει.

Επιβεβαίωση στοιχείων

Εντός μίας εργάσιμης μέρας από την παραλαβή της αίτησης αυτής, λειτουργός της Τράπεζας θα επικοινωνήσει μαζί σας στον αριθμό τηλεφώνου που θα καταχωρήσετε, για να επιβεβαιώσει το αίτημα σας, καθώς και κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό. 

Σύντομα μετά την επικοινωνία, θα σας αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου το USER ID και ο ΚΩΔΙΚΟΣ AΣΦΑΛΕΙΑΣ σας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο Internet Banking της 1bank, καθώς και το Mobile Banking. 

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τις εφαρμογές Mobile Banking της Τράπεζας Κύπρου για iOS και Android.

Με τη νέα συνδρομή σας μπορείτε να διαχειρίζεστε όλους τους λογαριασμούς που διατηρείτε με την Τράπεζα Κύπρου.

Η ηλεκτρονική αίτηση για συνδρομή στην 1bank προσφέρεται αποκλειστικά σε ιδιώτες άνω των 18 ετών. Αν εκπροσωπείτε νομικά πρόσωπα (όπως εταιρείες, συνεταιρισμοί, ή εμπορικές επωνυμίες) ή εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις της υπηρεσίας 1bank.

SMS Digipass & Digipass APP Νέα Digipass της 1bank, για πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας Περισσότερα
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 17:00
  • Σάββατο 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.