Ζήσε το παραμύθι

Κάνε την αρχή για κάτι Ανεκτίμητο

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τους αγαπημένους ήρωες που είχατε σαν παιδιά, σ’ έναν κόσμο μαγικό; Kάντε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο και ζήστε το παραμύθι στην Disneyland Paris, αφού η Mastercard σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, σας ταξιδεύουν στον νούμερο ένα προορισμό της Ευρώπης.

Πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας με κάρτες Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή», από 15/10 μέχρι 30/11, μπορεί να γίνετε εσείς ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν 1 ταξιδιωτικό οικογενειακό πακέτο 4 ατόμων για ένα Σαββατοκύριακο στη φανταστική Disneyland Paris. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει διαμονή σ’ ένα από τα ξενοδοχεία της Disneyland, εισιτήρια για τα 2 πάρκα, VIP Fast Passes, καθώς επίσης δωροκουπόνια και δωρεάν γεύματα. Κάθε €1 συναλλαγής αντιστοιχεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τις ημερομηνίες και ώρες αναχώρησης για το Παρίσι, θα δοθούν στους τυχερούς και τους συνοδούς τους μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης τον Δεκέμβριο του 2019.

Για Όρους και Προϋποθέσεις πατήστε εδώ

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.