Φέτος τις γιορτές,

διάλεξε ΕΣΥ το δώρο σου!


Από 1η μέχρι 31 Δεκεμβρίου, χρησιμοποίησε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου για να κάνεις τις αγορές σου σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο «Ανταμοιβή», να πάρεις βαθμούς ανταμοιβής και να διαλέξεις ΕΣΥ τα δώρα σου.

Σχεδίασε το δικό σου ταξιδιωτικό πακέτο, αξίας 3.000

Κάθε εβδομάδα δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους ταξιδιωτικό πακέτο, όπως θέλουν και για όπου θέλουν, αξίας €3.000. Μπορείς δηλαδή, να σχεδιάσεις ένα όμορφο ταξίδι για εσένα, επιλέγοντας τον προορισμό και το ξενοδοχείο που πάντα ήθελες να επισκεφθείς ή αν προτιμάς, να σχεδιάσεις ένα διασκεδαστικό ομαδικό ταξίδι για όλη την παρέα. Ταξίδεψε όπου και όπως θες, γιατί φέτος διαλέγεις ΕΣΥ τα δώρα σου.

Κέρδισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου, αξίας 40.000

Επιπλέον, ένας μεγάλος τυχερός θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει όποιο ή όποια αυτοκίνητα θέλει, συνολικής αξίας €40.000. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα περιπετειώδες 4x4 ή ένα μικρό σπορ διθέσιο ή ακόμη και τα δύο μαζί. Γιατί όπως είπαμε, φέτος διαλέγεις ΕΣΥ τα δώρα σου, στα δικά σου μέτρα.

Για Όρους και Προϋποθέσεις πατήστε εδώ.

 

Ανταμοιβή Mobile App Tο Σχέδιο ανταμοιβή έχει το δικό του app. Κατεβάστε το δωρεάν μέσω του Google Play ή του App Store Κατεβάστε το εδώ
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800.00.800
  • Τηλέφωνο Εξωτερικού +357-22128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 20:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.